The spaces are stacked so they have relationships with another. The structure is placed on the periphery of each space so it does not obstruct the function nor the relationship with the adjacent space. the users could enjoy their work on each floor while also having a relationship with their peers in another space. we could begin to imagine that spaces, which the many activities are happening in, actually compose one large space.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

First question

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Second question

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Third Question

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Fourth Question

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Contact Us

If you can't find the answer to your question, contact us through the following form


@