The spaces are stacked so they have relationships with another. The structure is placed on the periphery of each space so it does not obstruct the function nor the relationship with the adjacent space. the users could enjoy their work on each floor while also having a relationship with their peers in another space. we could begin to imagine that spaces, which the many activities are happening in, actually compose one large space.

서울인생이모작지원센터 캠퍼스 전환 리모델링 설계공모 우수작 선정

Category : NEWS

서울시 도시기반시설본부에서 주최한 서울인생이모작지원센터 50+ 캠퍼스 전환 설계용역에 노드아키텍스에 제출한 작품이 우수작으로 선정되었습니다.

현장을 방문했을 당시 부터 머리속에 떠오르던 이미지들이 있었고 디자인 전과정에서 그 이미지들이 충실히 현실화 되기에 나름 좋은 기대를 하고 있었는데, 면밀하지 못했던 계획안과 정확한 내용전달이 되지 않았나 봅니다.

이미 머리속에 풀어놓은 몇가지 디테일들은 다음번 프로젝트 때 써먹어보기로 하며 이 프로젝트는 마무리 하여야 할 것 같습니다.

공고문바로가기
프로젝트보기

서울인생이모작지원센터 캠퍼스 전환 리모델링 설계공모 우수작 선정
@